Emäntä

Kissa ja ihminen
Kissantassujen Tassutuntumalla-blogin takana häärää Kissantassujen emäntä Sari, eli kolmekymppinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka kokee sydämenasiakseen maatiaiskissojen maineen ja yhteiskunnallisen aseman parantamisen, sekä maatiaiskissanpitokulttuuriin liittyvien pinttyneiden tapojen muuttamisen. Lisäksi täällä Kissantassulassa ollaan kiinnostuneita kissan lajityypillisestä käyttäytymisestä, kissan monipuolisesta aktivoinnista ja tasapainoisesta ravinnosta.

Eläinten hyvinvointikysymykset ovat niin ikään lähellä sydäntäni ja olenkin tiiviisti mukana eläinsuojelutoiminnassa. Olen ollut kasvissyöjä 12-vuotiaasta asti ja eläinten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat minulle ensisijaisen tärkeitä. Pyrin huomioimaan kulutusvalinnoissani myös luonnon ja ympäristön.

Kuva: Jenni Kaurila/Studio Nevian

2 kommenttia:

 1. Tere!
  Luin kirjoituksesi kissan hutipissailusta. Olen aiheesta kiinnostunut.
  Asun Tallinnassa ja teen täällä radio-ohjelmaa nimeltä "Kattiradio" . Olisitko kiinnostunut-innostunut tulemaan radiomme studioon kertoilemaan tuosta aiheesta?
  Tokihan voin siitä itsekin kertoilla, mutta ei toisen tekstejä noin vaan voi ottaa omakseen ja radiossa kertoilla.

  Aina olisi mielenkiintoisempaa ja antaisi ohjelmallekin uutta väriä, jos saamme jonkun kertoilemaan radiossa omista kokemuksistaan.

  Otapa yhteyttä!
  Radiomme tavoitat facebookista "Kattiradio"
  Minäkin olen feissaarissa ja minut tavoittaa:
  Helena Paavonsalo
  paavonsalo@gmail.com
  puh. +372 59 199 865

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiitos yhteydenotostasi! Laitan sinulle viestiä tulemaan. :)

   Poista

Kommentointi ja keskustelu ovat erittäin tervetulleita! Peräänkuulutan keskustelun asiallista tasoa, asiattomat kommentit poistetaan.

Kiitos! :)