tiistai 1. joulukuuta 2015

Kissantassulassa arvotaan!


Arvonta

Joulukuun ensimmäisen päivän ja blogin uuden logon ja bannerin kunniaksi ajattelin laittaa arpoen! Kommentoimalla tätä postausta 6.12.2015 klo 00:00 mennessä, osallistut Perditan jengin Kissan aktivointikalenterin 2016 arvontaan. Arvonta suoritetaan maanantain 7.12. aikana. 

Kommentin aihe on vapaa. Voit vaikkapa kertoa millaisista aiheista haluaisit lukea täällä blogissa tai kertoa sinun ja kissaystäviesi joulusuunnitelmista. Muistathan jättää kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi. Vain yksi kommentti per osallistuja.

Kuten taisin edellisessä tempputassuilua koskevassa kirjoituksessa mainitakin, on kommunikointi muiden kissojaan temputtavien ihmisten kanssa tärkeää. Niinpä yhdistimme Perditan jengin Virven kanssa voimamme ja kasasimme Kissan aktivointikalenterin vuodelle 2016!

Kyseessä on kierresidottu A4-kokoinen seinäkalenteri, joka sisältää kissan aktivointivinkin joka kuulle tammikuusta 2016 aina tammikuuhun 2017 asti. Teksti ja kuvat ovat Perditan jengin Virven käsialaa ja ulkoasu taas allekirjoittaneen suunnittelema.

8 kommenttia:

 1. Kalenteri kylla kelpaisi :) Voisi kokeilla noiden kissojen kanssa uusia temppuja. little.devils.pl@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Todella hyvät sivut :) Kokeilen samalla arpaonnea ;)

  VastaaPoista
 3. Pätevän tuntuinen kalenteri! Ollaan mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 4. Kalenteri tulisi tarpeen! Olisi kiva saada aktivointi ideoita. Blogisi on muutenkin hyvä, mielenkiintoisia tekstejä. sonja.skinnari@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minusta olisi kiva lukea enemmän kissojen kuolinsyistä. Se kyllä vaatii aika paljon ehkä tutkimusta? Tai sitten voit kirjoittaa vain omien havaintojen perusteella mitä kissaryhmissä on lukenut.
  Kalenteri ois kiva.
  Sähköpostia en viitti laittaa tähän, mutta ollaan facekavereita niin saat sen sieltä jos onnetar suosii ;D
  t. Sonja, Tinyn ja Elviksen orja

  VastaaPoista
 6. Joo mukaan! Kunhan kissoista kerrotaan, niin aihe on hyvä! tassulinna(miutmaut) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hauska kalenteri :)
  Jouluna viedään kisunpentuja uusiin, ihaniin koteihinsa. Vanhojen kanssa rentoudutaan herkkuja maiskutellen.

  VastaaPoista
 8. No terve :D Hauska tavata täällä blogistaniassakin!

  VastaaPoista

Kommentointi ja keskustelu ovat erittäin tervetulleita! Peräänkuulutan keskustelun asiallista tasoa, asiattomat kommentit poistetaan.

Kiitos! :)