maanantai 17. elokuuta 2015

Tervetuloa Tassutuntumalla-blogiin

Olen ollut tuuliajolla bloggaamisen kanssa pitkään. Olen yrittänyt kirjoitella jos jonkinlaisista aiheista, mutta koska blogiltani on puuttunut punainen lanka, on kirjoittaminenkin ollut vaikeaa.

Kirjoittelin aikani Lilyssä olevaan Kaunis utopia? -blogiini ja huomasin lopulta kirjoittavani enemmän kissa-aiheisia postauksia ja vähemmän kaikkea muuta. Ongelmana aikaisemmassa blogissani oli siellä käsiteltyjen aiheiden sekavuus ja sekalaisuus. Alkuun ajattelin sen poistavan liikoja bloggaamiseen liittyviä paineita, mutta käytäntö osoittikin vaikutukset aivan päinvastaisiksi. Niinpä sain kipinän perustaa ihan rehellisen ja suoran kissa-aiheisen blogin, jonka myötä voisin ankkuroitua ja sitoutua tähän blogiin ja kirjoittaa kissa-asioista itselleni tärkeästä näkökulmasta.

Täällä blogissa tullaan ensisijaisesti käsittelemään yhteiskunnallisia ja ajankohtaisia kissa-asioita, samalla meidän oman kissakvartettimme elämää sivuten. Tulen varmasti niin palaamaan niihin ikuisuusaiheisiin joita vanhassakin blogissa on käsitelty, kuin kirjoittamaan uusistakin ajankohtaisista kissa-asioista.

Näkökulmani tulee olemaan ehdottoman eläinsuojeluväritteinen ja maatiaiskissapainotteinen. Rakastan kaikkia kissoja rotuun tai roduttomuuteen katsomatta, mutta koen, että maatiaiskissa on yhteiskunnallisissa ja eläinsuojelullisissa konteksteissa altavastaajan asemassa, jolloin se tarvitsee oman äänitorven. Toivottavasti minä voin kirjoitusteni kautta olla osa tätä äänitorvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi ja keskustelu ovat erittäin tervetulleita! Peräänkuulutan keskustelun asiallista tasoa, asiattomat kommentit poistetaan.

Kiitos! :)